Zekenes – en sida om hundkennelnbranschen. Ja, det låter kanske märkligt men är faktiskt helt sant. Vi finns här för dig som har en flera har frågor och undringar om hur det är att ha hund, kennlar och vad du tänka på när du lämnar in din hund på en sådan. För många av oss är hunden som en familjemedlem och inget man lämnar över till vem som helst. Vi kommer på det här sidan att skriva om bra och dåliga kennlar. Ge tips och råd, publicera recensioner och mycket mer hund och kennelrelaterat.

Dessutom kommer vi här att ge råd för de som funderar på att starta en kennel själva. Det stämmer, rådgivning för startups i kennelbranschen. En nisch vi förmodligen är ensamma om. Valet var ändå självklart. Vi som kan mycket om det här ämnet får ständigt frågor av inte bara hundägare utan även av presumtiva kennelägare. Vi kommer alltså fungera som coacher för de som är nya i kennelbranschen. Många av de råd vi ger kennelstartups är dessutom applicerbara på alla nya företag så om du är sugen på eller precis har dragit igång ett nytt företag kan du säkert hitta mycket nyttig information här.

Med det sagt: varmt välkomna till Zekenes.se

Besök gärna Svenska Kennel Klubben också om du inte redan gjort detta.

/Hans Kummel

Om Zekenes
Zekenes. Vi kan hundbranschen. Hos oss får du all information du behöver för att fatta bra beslut som rör din hund. Vi ger dessutom råd och stöd till er som funderar på att starta företag i hundbranschen. Vill du driva en kennel? Hör av dig till oss. Många av de tips vi ger är också applicerbara på startups i alla branschen. Håll koll på vår kommande bloggsektion, där kommer vi regelbundet att publciera analyserande artiklar ut ett startup-perspektiv.
Skaffa hund
Att skaffa hund är ett stort beslut - i stort sätt på samma nivå som att skaffa barn. Vi här på zekenes finns här för att göra livet för dig som är nybliven hundägare lite lättare.
Våra sponsorer

Stort tack till våra uppmärksamma och stöttande supporterföretag:

www.myslinjen.se

www.ringkontakt.se