Enligt många djurmedium kommunicerar vi med våra husdjur på telepatisk väg hela tiden, även om de flesta av oss inte är medvetna om att det händer. Vad ett djurmedium egentligen gör är att applicera denna medfödda förmåga på ett medvetet och riktat sätt för att tala med djuren. Ett djurmedium kan samtala med din hund, katt eller häst direkt personligen och rentav via telefon.

Varför anlita ett djurmedium?
Långt ifrån alla djurägare är medvetna om att det är möjligt att kommunicera med djuren på det här sättet. Men det är bra att känna till att detta alternativ finns om man någon gång behöver hjälpa sin hund eller vad man nu har för husdjur.

Några bra skäl att anlita ett djurmedium:

    • Ditt husdjur har någon form av beteendestörning och vet inte vad det bror på-
    • Du vill lokalisera din hund eller katt som sprungit bort.
    • Om hunden är sjuk men det är svårt att tyda symptomen.
    • Ditt husdjur har gått bort och du vill kommunicera med dess ande.

Hur går det då till när ett medium kommunicerar med djur? Här är några exempel på metoder som används av djurmedium:

Fokus och avslappning
För att en djurtolk ska lyckas etablera kontakt med ditt husdjur på andlig väg krävs fullständigt lugn och fokus. Först när mediumet är helt fokuserat och klar i sinnet kan de gå vidare och försöka att nå ditt djur på telepatisk väg (något som gäller all form av telepati och inte bara den som riktar sig till djur). Kontakt etableras oftast genom att mediumet visualiserar djuret i fråga (djurmediumet kan göra jobbet på plats eller över telefon men då krävs ett foto eller sak som tillhör djuret t.ex. ett halsband eller en leksak) och säger dess namn för påkalla uppmärksamhet. Sedan brukar man gå vidare till nästa steg genom att fråga djuret en fråga, frågan kan antingen formuleras i ord men också i bilder och olika kombinationer av ord och bilder. Vissa medier har rapporterat att djuren ofta svarar med barnlik röst (men alla djur är olika och många av dem har en mer vuxen röst).

Vad kan du få svar på?
När djurmediumet väl känner att denne fått ett svar på den aktuella frågan ni ville ställa din hund är det dags att föra information vidare till dig; djurägaren. Om du vill säga något mer till din hund kan mediumet föra vidare den information också. När du ändå har ett medium på plats kan det vara ett bra tillfälle att fråga om ett utlåtande om djurets hälsotillstånd.- Många medium har nämligen förmågan att avläsa den energi som hundens kropp utstrålar och på så sätt upptäcka eventuella skador och sjukdomar. De kan också överföra helande energi och läka skador.

Våra djur är generellt betydligt mer självmedvetna och förstår också mycket mer av det som pågår runt omkring dem än vad de flesta människor tror. Djurtolkar och medium som arbetar med djur säger också att djuren är otroligt komplexa och intelligenta varelser som har förmågan att minnas händelser som ligger långt bak i tiden. Din hund kan dessutom känna och även formulera sina känslor på ett förbluffande uttrycksfullt sätt. Enligt mpnga djurtolkar är våra vanligaste husdjur betydligt mer utvecklade mentalt än vad vi tror och vissa djurmedium menar att ett helt vanligt hund på¨sätt och vis har en bättre förståelse av hur vårt universum fungerar än vad de flesta människor har.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det aldrig är fel att använda sig av en professionell djurtolk om ditt djur är skadad, har sprungit bort eller när du helt enkelt vill kommunicera med ditt djur på ett djupare plan än vad du förmår på egen hand. Det finns också många dokumenterade fall där djurpsykologer, tolkar och medium har lyckats hela skadade djur och hittat exempelvis saknade hundar på oväntade platser. Att anlita en djurtolk är också ett utmärkt sätt att lära känna din hund bättre. Djurtolkar har också blivit allt lättare att få tag på under senare år, framför allt eftersom intresset för den här typen av tjänster ökat markant och fler djurtolkar har fått möjlighet att faktiskt kunna leva på sina tjänster. Bra djurtolkar hittar du exempelvis på den svenska mediala sajten synskonline.se. De erbjuder dessutom andra esoteriska tjänster som tarotläsning, astrologisk spådom och har många skickliga medium till sitt förfogande,.

Categories: Default